Välkommen till MöllevikSPA Valdhav Dharmazone Möllevik Tångbad


Alla bad och oljor, krämer och inpackningar i Möllevikserien doftar svagt av salta bad, ljumma vindar och svensk sommar när den är som bäst, en känsla av en dag vid havet. Produkterna innehåller enbart naturliga och ekologiska ingredienser. Tång och alger, essentiella fettsyror och eteriska oljor tillför den extra näring din hud så väl behöver.

Mölleviktången plockas för hand ute på Bjärehalvöns spets, där havet är friskt. Tången är djupverkande och rengörande, utrensande och slimmande, sprängfylld av proteiner, vitaminer, naturliga mineraler och spårämnen. Den binder dessutom fukt i huden och gör den mjuk och len.

DharmaZones produkter tillverkas i Sverige och är helt fria från syntetiska parfymer och mineraloljor. Naturligtvis testas varken råvaror eller produkter på djur. Eftersom DharmaZone™ endast använder naturliga råvaror kan fällningar förekomma i produkterna.


Att bada tångbad är en gammal och väl beprövad svensk sed. I fiskebyarna anlades förr i tiden varmbadhus, där byborna kunde bada och tvaga sig i tång efter en lång tur ute till havs. En mycket välgörande ritual som lever kvar till våra dagar.
Möllevik Genuine Seaweed Bath är rikt på proteiner, vitaminer och naturliga mineralämnen. Tången har förmåga att binda fukt i huden och underlättar för huden att göra sig av med slaggprodukter, vilket motverkar vätskeansamlingar, celluliter och orenheter.

Lägg förpackningens innehåll i badkaret. Täck tången och saltet med minst 60 gradigt vatten och låt den svälla 15 min. Fyll badkaret med vatten i önskad temperatur. Sätt på The Sound of Ocean från Möllevik och dämpa belysningen. Kryp ner i badet och låt dig för en 

stund förflyttas till havet med dess ljud, dofter och välgörande effekt.


Använd tången till att peela och massera huden för en ökad blodgenomströmning. Kliv upp, utan att skölja av de nyttiga mineralerna. Massera in Möllevik Vitamin Infused Body & Massage Oil. Smörj in Dig med Möllevik Energizing Body Lotion. Koppla av ytterligare en stund med en stärkande kopp te. Du kommer att uppleva en mycket varm och avslappnande känsla i hela kroppen.

För ökad effekt kan du innan badet skrubba hela kroppen med Möllevik Deep Cleansing Body Scrub.

 Kontraindikationer: Badet bör ej genomgås av gravida, personer med överproduktion av sköldskörtelhormon eller personer med hjärtproblem.