SPA BODY  SPA Valdhav Kerstin Florian Body

Thermal Mineral - Thermalvatten. I alla tider har befolkningen i Europa och i öst insett de hälsosamma effekterna av att bada i mineralvatten. Mineraler och spårämnen ingår naturligt i människans kropp och spelar en viktig roll för vår benstomme, vår kemiska sammansättning och vår cellsammansättning. De fungerar även som katalysator för våra ämnesomsättningsreaktioner. Idag efter åratals forskningsarbete, har Kerstin Florian funnit ett sätt att omvandla destillerade mineralsalter till badprodukter och att sammanföra källvattnens hälsosamma krafter med produktserien Thermal Mineral. Efter 10 till 20 dagar lång europeisk kur bidrar spårämnena och mineralerna i Thermal Mineral serien till att ge huden avkoppling och låta kroppen dra nytta av de välgörande egenskaperna. Läs mer om Kurbad..

Aromatherapy - Eteriska oljor. I tusentals år har människan litat till växternas krafter och dofter för att må bättre, lugna sinnena och väcka livsandarna. Kerstin Florian har ägnat åratals forskning åt att upptäcka sambandet mellan de livsbejakande egenskaperna hos eteriska oljor och vårt luktsinne samt att förfina och vidareutveckla denna uråldriga metod för förnyelse och välbefinnande. Av en utvald bukett aromatiska oljor har skapats en serie oöverträffande aromaterapiprodukter. Mästerliga kompositioner härrör från frukter, blommor, blad, bark rötter, bär, kvistar, frön och skal. Vare sig de används i ett bad eller en kräm skänker de lätthet, energi, lugn och skärpa. Ett sätt att återuppväcka sinnerna och återfå hälsan.            Läs mer om SPA massage.. 

Kräuter - Örter. I Tyskland har man länge känt till de terapeutiska och läkande egenskaperna hos lokalt tillverkade växtpreparat. Denna värdefulla kunskap har överförts från generation till generation. Nu bekräftas kunskaperna genom positiva provresultat. I Tyskland, och över hela Europa, rekommenderar hälsorådgivare och medicinskt kunniga till regelbundna Kräuter-bad; örtbad som hjälp mot olika hälsorelaterade tillstånd samt för allmän kroppsvård. Örter i Kurbad..

Thalassotherapy - Alger. Längs Bretagnes vilda kuster har thalassoterapi givit våra förfäder livgivande energi under hundratals år. Havet innehåller mineraler, spårämnen och vitaminer som är nödvändiga för att vi ska kunna leva och må bra. Att bada i havsmineraler och spårämnen och använda produkter från havet lägger grunden för all hälsa och skönhet. Genom att kombinera havets växter med eteriska oljor bidrar Kerstin Florian med en sensuell njutning som ger en helt ny dimension åt filosofin bakom thalassoterapi. Läs mer om DETOX...

SPA SUN & Sunless Tan
Solskydd med antioxidanter
. Kerstin Florians framsynta attityd till solskydd inleds med avancerade sammansättningar av vitaminer, antioxidanter och aromaterapeutiskt aktiva ingredienser. Den växande efterfrågan på Kerstin Florians solskyddsprodukter har givit inspiration till en produktserie som är med än bara ett vanligt solskydd - den är ett led i en helhetssyn på vacker hud. Sunless Tan för ansikte och kropp och för alla hudtyper. Ger en jämn, gyllenbrun solbränna som ser naturlig ut, utan de negativa effekterna av solbadande. Huden får synlig spänst och fin ton om produkten används regelbundet. Återfuktar och smörjer huden. Innehåller bl.a. harört och co-enzym A. Läs mer om brunutansol behandling..