Spa FaceSPA Valdhav Kerstin Florian Face

Dessa produkter är uppfriskande, lätta i konsistens och doft, rika på antioxidanter och utformade för att skydda huden mot stress och yttre påvekan. Produkterna har sin bas i phytoterapin, som omfattar bl.a. aroma, alger och mineraler. Serien är utformad i enkla steg, morgon och kväll. Det omfattar även produkter som används regelbundet för ytterligare effekt. Läs mer om våra Ansiktskurer...

Rejuvenating - för mogen hy, motverkar ålderstecken. Ger näring åt och förnyar stressad hy samt minskar synliga ålderstecken. Rengör, tonar, ger näring, stärker, peelar och skyddar med hjälp av ros, spirulina, AHA-syra och hög halt av antioxidanter. Återger hudens naturliga balans, lyster och kvalitet.

Rehydrating - för normal, torr och känslig hy. Torr hy kan vara känslig och lätt påverkas av stress, trötthet, dåliga kostvanor, föroreningar, väder och vind. Kerstin Florian erbjuder ett åtgärdsprogram med neroliolja, känd för sina återfuktande egenskaper, vitaminer och liposomer. Minskar uppkomsten av tunna linjer och rynkor.

Clarifying - för normal hy, bland hy och fet hy. För hud som är fet, men ändå torr, för hy som drabbas av comedoner samt för känslig och överaktiv hy. Ger en friskare hudton, minskar porerna och skapar balans i huden med moor mud (svart lera), grön lera, alger, spirulina, lavendel och hallon.

För Män - män har särskilda behov när det gäller hudvård. Känslighet, raksveda och yttre påverkan bidrar till att göra huden irriterad. För att skydda huden måste man rengöra den och ge den näring och fukt. Kerstin Florian har produkter som är anpassade för män. De är lätta i konsistensen och utan tunga dofter. De innehåller hög halt av antioxidanter och vitaminer som ger huden näring dygnet runt. De är lätta att använda och idealiska för ett rörligt liv. För att bevara en ungdomlig, väskött hy har Kestin Florian tagit fram den perfekta serien för män.