SPA Valdhav Massage i aromaoljor Helkropp 595 krMASSAGE I AROMAOLJOR 

En mjuk och härligt avstressande massage som mjukar upp musklerna med en mjuk men fast hand. Bra för dig som känner dig stressad och vill uppnå en total avslappning. Utföres med aromaoljor som du väljer tillsammans med terapeuten.

Helkropp,        Pris 595 kr ( Klippkort 10 ggr 4800 kr, 5 ggr 2400 kr )
Halvkropp,      Pris 395 kr ( Klippkort 10 ggr 3000 kr, 5 ggr 1500 kr )
Rygg,             Pris 300 kr  ( Klippkort 10 ggr 2600 kr, 5 ggr 1300 kr )
Lyx,                Pris 695 kr               

 

SPA Valdhav Hot Stone Massage 695 kr

HOT STONE MASSAGE

Massage med vama lavastenar som ökar energiflödet i kroppen. Massagen ger en djup avslappning på muskler och vävnader. En riktig lyxbehandling med Dharmazone produktserie Möllevik, body massage oil, body toner och body lotion. Skönt för hela kroppen, ansikte & fot.

Pris 695 kr

 

Massagens effekter

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekter. De positiva fysiska och mentala effekterna är många. Massage gör spända muskler mjuka och elastiska, ökar blodcirkulationen i musklerna, ökar lymfcirkulationen, stärker immunförsvaret. Har en avslappnande effekt på kroppen, ger en djupare och lugnare andning, har en lugnande effekt på nervsystemet och motverkar stress. Påverkar krippens inre organ på ett positivt sätt, ökar utsöndringen av vätska och slaggprodukter i kroppen, ökar vår koncentrationsförmåga och ökar kroppens allmänna välbefinnande. Rekomenderas 1 - 4 gånger per månad.