SPA Valdhav Kerstin Florian

Kerstin Florian

Kerstin Florian tillhandahåller produkter för kropps- och ansiktsvård och har utformat ett gediget behandlingsprogram. Företaget producerar idag mer än 150 produkter och över 30 behandlingar - för såväl professionellt bruk som för användning hemma. Kerstin Florians produktlinjer ger möjlighet att utföra exklusiva behandlingar såsom ansiktsbehandlingar, kur-ritualer, bad, inpackningar, kroppspeeling, manikyr och pedikyr.

En produktfilosofi som handlar om traditionell läkekonst och naturens egna resurser som i århundraden hjälpt människor över hela världen till välbefinnande. Vi får vår inspiration från naturen i kombination med europeisk tradition och förenar detta med forskning och modern teknologi. Kerstin Florians produkter bygger på aromaterapi, thalassoterapi, hydroterapi och peloterapi. De innehåller varken tunga konserveringsmedel eller parfymer.

Ett livsstilsprogram som bygger på välbefinnandets fyra hörnstenar: hälsosam kost, regelbunden motion, ett rofyllt sinne och vård av ansikte och kropp. Kerstin Florians produkter är speciellt utformade för att med hjälp av naturliga ingredienser och traditionellt kunnande ge god hud- och kroppsvård.

Läs mer om Kerstin Florian här..

SPA Valdhav Dharmazone Möllevik Ekologiska

DharmaZone

Det är så svårt att hinna med, att koppla av om så bara för ett par dagar. Tänk att få
resa iväg, till fjärran länder med spännande intryck. Som ger avtryck, långt in i själen. För att uppleva de mest oemotståndliga destinationer behöver du inte alltid packa dina väskor.
Ta dig lite tid, en timme eller två. Lyssna. Se. Smaka. Känn. Upplev! Njut av en sinnlig resa som ger avkoppling och återhämtning. Care for all senses. Den lyxen kan du unna dig.

Våra produkter utvecklas i nära samarbete med erfarna hud- och aromaterapeuter och bygger på fyra hörnstenar.

* Ekologiska vegetabiliska oljor  som innehåller fettsyror som är essentiella för din hälsa och hud.

* Ekologiska eteriska oljor av finaste kvalitet, aromaterapi när den är som bäst.

* Noggrant utvalda örter, alger, frukter, bönor, nötter, salt och lera utifrån verksamma beståndsdelar och naturmedicinens urgamla kunskap.

* Beprövade hälsoritualer från olika delar av vår värld, uråldrig kunskap i en modern tid.

Dharmazones produkter tillverkas i Sverige och är helt fria från syntetiska parfymer och mineraloljor.

Läs mer om DharmaZone här..