Lavender Dream

En föryngrande och avslappnande kur. Andas in doften av den vilda lavendeln och njut av den lugnande och balanserande kraften i den här upplyftande spa-upplevelsen. Behandlingen börjar med en stärkande helkroppsskrubb där mineraler är kombinerade med lavendel. Sedan följer en varm närande helkroppsinpackning, varefter kroppen masseras med Lavender Body Spray.
En hårbottenmassage ingår och utförs, för den som önskar, med varm lavendelolja. Under den avkopplande vilan kan du njuta av en akupressurmassage där helande stenar renar  kroppen och skapar balans mellan sinnenena.

Pris 1200 kr

SPA Valdhav Aroma Lyx

 
En ljuvlig kur med örter och eteriska oljor. Kuren börjar med en Body Scrub som gör huden riktigt ren och mjuk. Sedan följer ett välgörande örtbad, under badet ges en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. Avslutningsvis ges en avslappnande helkroppsmassage och  med aromaoljor.


Pris 1200 kr

Detox Marine


Utrensande & slimmande kur från havet med alger, mineraler och spårämnen. Längst Bretagnes vilda kuster har thalassoterapi gett våra förfäder livgivande energi under hundratals år. Havet innehåller mineraler, spårämnen och vitaminer som är nödvändiga för att vi ska kunna leva och må bra. Att använda produkter med ingredienser från havet lägger grunden för hälsa och skönhet. Alger renar kroppen från slaggämnen. I denna behandling ingår torrborstning, alginpackning med Spirulina. Ett utrensande Thalassobad och massage med utrensande oljor. Produktkit medföljer för 5 detoxdagar hemma.

Pris 1300 kr

Detox Mineral


Utrensande kur enligt europeiska traditioner.En flera hundra år gammal europeisk behandling som används för att rena kroppen. Vi använder oss av äkta Thermal Moor Mud för att vitalisera trötta muskler och glåmig hy. Här frigöra vi kroppen från slaggämnen och lugnar sinnet. I behandlingen skapar vi en balans med vatten, närande lerinpackning och beröringsterapi. I alla tider har befolkningen i Europa och i öster insett de hälsosamma effekterna av att bada i mineralvatten. Mineraler och spårämnen utgör en väsentlig del av kroppen och spelar en viktig roll i vår uppbyggnad. Mineralerna skänker även huden avkoppling och låter kroppen dra nytta av de välgörande egenskaperna Med välgörande mineraler frigör vi kroppen från slaggämnen och lugnar sinnet. I behandlingen ingår torrborstning, lerinpackning, utrensande thermalbad och massage. Detoxkit medföljer för 5 detoxdagar hemma. 

Pris 1300 kr