SPA Weekend Small

Del i dubbelrum inkl frukost. Lån av morgonrock & tofflor. En 30 min SPA Behandling ingår och nedan ser du vilka behandlingar du kan välja mellan. Pris 795 kr per person/natt.

Kurbad

SPA Valdhav Spa Weekend small 795 kr/personThermalbad.Ett stärkande kurbad i med termiskt salt rikt på mineraler och spårämnen som huden tillgodogör sig under badet. Thalassobad. Ett aktivt mineralrikt algbad med salter från Bretange. Stimulerande för blodcirkulationen och renar kroppen från slaggprodukter. Kräuterbad.Välj mellan kamomill eller Citronmeliss. Ett väldoftande örtbad som lugnar och lindrar. Bra för torr och känslig hy

Massage

SPA Valdhav Spa Weekend small 795 kr/personEn mjuk och härligt avstressande halvkroppsmassage som mjukar upp musklerna med en mjuk men fast hand. Bra för dig som känner dig stressad och vill uppnå en total avslappning. Utföres med aromaoljor som du väljer tillsammans med terapeuten.

 

Ansiktskur

SPA Valdhav Spa Weekend small 795 kr/personEn effektiv och skön kur.  Rengöring, peeling och en djuprengörande ansiktsmask. Avslutas med applikation av ansiktcreme och en ansiktsmassage med de finaste av ansiktsoljor.